До уваги студентів-випускників

У зв’язку із продовженням адаптивного карантину, пов’язаного із захворюванням на COVID-19, у Чернівецькому національному університеті розроблено спрощену процедуру оформлення обхідних листів для студентів-випускників бакалаврату і магістратури денної форми навчання.
Роз’яснення:
п.2, 3 – іногородні студенти, які проживали у гуртожитках студмістечка (незалежно від терміну) або нині проживають відмічають обхідний лист у завідувача відповідного гуртожитку та у паспортному столі студмістечка.
Усім іншим студентам (мешканцям Чернівців та тим, хто орендував помешкання) відмітку в обхідному листі ставить працівник деканату інституту/факультету, коледжу згідно з відповідними списками.
п.4 – відповідно до рішення профспілкової організації студентів університету підписання обхідних листів у студпрофкомі відмінено.
п.5, 6, 9 – відповідальні деканати інститутів/факультетів, коледжу.
п.7 – студенти, які навчалися або навчаються на військовій кафедрі відмічають обхідний лист на військовій кафедрі, усі інші – у деканатах інститутів чи факультетів згідно із відповідними списками.
п.8 – студенти, які під час навчання проживали у гуртожитку і були приписані до Чернівецького МВК, мають бути зняті з військового обліку з відповідною відміткою в приписному документі. Після перевірки приписного ту у деканаті, представник деканату збирає обхідні листи (за потреби студент – особисто) і підписує їх у військово-мобілізаційному відділі.

Comments are closed