Алгоритм поселення іногородніх здобувачів освіти до гуртожитків університету на 2023-2024 н.р.

При поселенні у гуртожитки здобувачу освіти необхідно дотримуватись «Правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» з урахуванням особливостей воєнного стану.

Поселення іногородніх студентів-першокурсників та студентів, які вступили на скорочену форму навчання
здійснюється лише після оприлюднення наказу про зарахування на навчання.

Для поселення до гуртожитку здобувач освіти зобов’язаний:

– подати заяву про потребу ліжко-місця у гуртожитку студмістечка (подача заяв здійснювалась при підписанні договору про надання освітніх послуг);

– перевірити наявність свого прізвища у списках студентів, рекомендованих до поселення на офіційному сайті факультету/ННІ/коледжу (оприлюднення не пізніше 25 серпня 2023 р.). Перелік посилань на структурні підрозділи ТУТ;

– з’явитися до гуртожитку інституту/ННІ/коледжу згідно із графіком поселення:

29 серпня:
Факультет педагогіки, психології та соціальної роботи – 3 гуртожиток.

– пред’явити довідку про проходження флюорографії та довідку про стан санітарно-епідеміологічного оточення особи, видана не пізніше ніж за 14 днів до дати поселення (довідка надається сімейним лікарем);

– пройти інструктаж з пожежної безпеки, ознайомитися з «Правилами внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» та інструкцією з техніки безпеки (у відповідному гуртожитку) у день поселення;

– укласти «Договір про надання у тимчасове користування ліжко-місця в житловій кімнаті № _, місць загального користування, меблів, сантехнічного та електричного обладнання у студентському гуртожитку № _ та збереження майна Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича» (відповідний гуртожиток) у день поселення;

– надати квитанцію про оплату за тимчасове проживання у гуртожитку студмістечка (сума для студентів університету – 4 000 грн. за І семестр; студентів Фахового коледжу – 3 020 грн. за І семестр) у день поселення.

Ознайомитись з вартістю проживання у гуртожитках університету можна ТУТ.

Реквізити для оплати проживання:
Обов’язково у призначенні платежу вказати:
За проживання у гуртожитку №___, к. ____
ПІП студента
Розрахунковий рахунок UA 838201720313211002202007831
ЄДРПОУ 02071240

За додатковою інформацією звертатись до голів студентських рад відповідного структурного підрозділу.

Пріоритетним правом на поселення до гуртожитків студмістечка (за наявності поданої заяви із відповідними документами, що підтверджують таке право) користуються здобувачі освіти:
– сироти та позбавлениі батьківського піклування;
– один із батьків яких загинув або помер внаслідок бойових дій;
– учасниками бойових дій та їх діти;
– зареєстровані як внутрішньо переміщені особи;
– інваліди І-ІІІ груп;
– багатодітних сімей;
– студенти з віддалених населених пунктів.

Примітка: Студенти пільгових категорій, за умови подачі відповідних документів, у гуртожитку проживають безкоштовно:
– сироти та позбавлениі батьківського піклування;
– один із батьків яких загинув або помер внаслідок бойових дій;
– учасниками бойових дій та їх діти;
 внутрішньо переміщені особи – сплачують 50% від вартості проживання (сума для студентів університету – 2 000 грн. за І семестр; студентів Фахового коледжу – 1510 грн. за І семестр).
Зразки заяв на поселення студентів пільгових категорій:
Бланк заяви особи, що належать до категорії дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, згідно зі статтею 62 Закону України «Про вищу освіту».
Бланк заяви особи, чий батько/мати є учасником ОСС/бойових дій.
Бланк заяви студента, який є внутрішньо переміщеною особою.
Бланк заяви особи, чий батько/мати загинути під час проведення бойових дій.
Бланк заяви студента, який є учасником бойових дій.

Заяву (з візою декана/директора відповідного факультету/ННІ/коледжу та підтверджуючі документи за умови первинного поселення) подати у відділ з виховної роботи та гуманітарної освіти каб.112 корп. 5. тел.: (0372) 584732.

УВАГА: Для поселення до гуртожитків студмістечка зняття з реєстрації постійного місця проживання – НЕ ПОТРІБНО.

Ордер на поселення до гуртожитку видає паспортний стіл студмістечка за адресою вул. Небесної Сотні, буд. № 4-Б, гуртожиток № 5 кабінет №1 (приміщення адміністрації студмістечка).

Згідно правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках особа, що проживає в гуртожитку, повинна зареєструвати місце проживання за адресою свого гуртожитку.
Інформацію про реєстрцію місця проживання студент отримає при отриманні ордеру в паспортному столі студмістечка ЧНУ.

Перелік необхідних документів для подачі у паспортний стіл з метою отримання ордера на тимчасове проживання у відповідному гуртожитку: 
– паспорт громадянина України (у формі ІD – картки) та його копію;
– витяг про реєстрацію (довідка про реєстрацію місця проживання – паперовий додаток до ІD – картки);
– посвідчення та копія про приписку до призовної дільниці (зі штампом про зняття з військового обліку) або військовий квиток та копія (для хлопців);
– 2 фотокартки розміром 3*4;
– файл.

Поселення іногородніх здобувачів освіти ІІ, ІІІ, ІV курсів, які мешкали у гуртожитках студмістечка у 2022-2023 н. р.

Студенти поселяються до гуртожитків студмістечка за наявності вільних ліжко-місць після поселення студентів пільгових категорій, першокурсників і студентів, які вступили на скорочену форму навчання відповідно:
– наказу ректора щодо перерозподілу ліжко-місць у гуртожитках студмістечка між факультетами/ННІ/коледжем, «Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках студмістечка ЧНУ», списків студентів, які рекомендовані до поселення відповідними факультетами/ННІ/коледжем, що оприлюднені на сайті відповідного структурного підрозділу. 
– за наявності довідки про проходження флюорографії та довідку про стан санітарно-епідеміологічного оточення особи, видана не пізніше ніж за 14 днів до дати поселення (довідка надається сімейним лікарем);
– за наявності квитанції про оплату за проживання у гуртожитку (сума 4 000 грн. за І семестр) та студенти коледжу (3 020 грн. за І семестр).

Поселення іногородніх здобувачів освіти V і VІ курсів

Студенти поселяються до гуртожитків студмістечка за наявності вільних ліжко-місць після поселення студентів пільгових категорій, першокурсників, студентів, які вступили на скорочену форму навчання та студентів молодших курсів за умови надання довідки про проходження флюорографії та довідку про стан санітарно-епідеміологічного оточення особи, видана не пізніше ніж за 14 днів до дати поселення (довідка надається сімейним лікарем) та за наявності квитанції про оплату за проживання у гуртожитку (сума 4 000 грн. за І семестр).

Враховуючи умови воєнного стану, що зумовили обмеження регулярного транспортного сполучення, поселення до гуртожитків студмістечка може здійснюватися у час прибуття студентів до відповідних гуртожитків. 
Основна умова: дотримання вимог, викладених у цьому Алгоритмі. 

Алгоритм поселення погоджений з органами студентського самоврядування та профспілковою організацією студентів Університету.

Comments are closed