Запрошуємо на концерт вокальної та інструментальної музики «За добро, красу і волю!»

    Шановні викладачі та студенти! Щиро запрошуємо вас на концерт вокальної та інструментальної музики «За добро, красу і волю!», який відбудеться у рамках музично-просвітницького проекту «Мистецька ліра Буковини» та відзначення Року класичної та духовної музики на Буковині 26 грудня 2022 р. о 13 год. на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи (м. Чернівці, вул. Рівненська, 14, ауд. № 610).

  Концерт присвячений 180-й річниці від дня народження видатного українського композитора Миколи Лисенка (1842-1912). У програмі концерту прозвучать вокальні та інструментальні твори класика української музики у виконанні викладачів і студентів кафедри музики.

  Організатори концерту – Департамент освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації, Чернівецьке обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, кафедра музики факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Чернівецьке обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

 

Comments are closed