Зустріч студентів спеціальності “Початкова освіта ” з гостьовими лекторами!

  3 та 4 травня 2022 р. на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи відбулися гостьові лекції для студентів кафедри педагогіки та методики початкової освіти. 

🔶️ Лекцію з теми: “Музейна педагогіка: теоретичні основи та практика реалізації в умовах ЗЗСО” провела ФІЛІПЧУК НАТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА – доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України. 

   Також у лекції взяли участь: ЛУК’ЯН НІНА ІВАНІВНА – заступник директора  Старововчинецького ЗЗСО;

  МОРОЗ НАТАЛІЯ МИРОНІВНА – провідний зберігач меморіального музею Чернівецької обласної ради імені В.Івасюка та КАЧУЛЯК ОЛЕКСАНДРА – студентка 3 курсу спеціальності “Початкова освіта “.

🔶️ З цікавовю та актуальною темою: 

   «Педагогіка зраненого серця» ознайомив  студентів ЛАВРІНЕНКО ОЛЕКСАНДР АНДРІЙОВИЧ – доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу теорії і практики педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені І.А. Зязюна АПН України.

   Спілкування майбутніх учителів з гостьовими лекторами пройшли на засадах науковості, практико-орієнтованого навчання.  Взаємодія  була пронизана щирістю та цікавістю до окреслених педагогічних проблем.

Comments are closed