Педагогічна синергія ідей, поглядів та співпраці!

🖍️На факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ 13 жовтня 2023 року відбулася ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ з елементами майстер-класу з теми: “ПЕДАГОГІКА ЗРАНЕНОГО СЕРЦЯ: ЯК ОРГАНІЗУВАТИ ВЗАЄМОДІЮ З ДІТЬМИ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОГО ЧАСУ”, яку провів у межах реалізації Угоди про партнерство між Інститутом педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України та Чернівецьким національним університету імені Юрія Федьковича,
ОЛЕКСАНДР АНДРІЙОВИЧ ЛАВРІНЕНКО, доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу теорії і практики педагогічної освіти ІПООД НАПНУ.
🖍️Лекцію відвідали здобувачі освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня спеціальностей 014″Початкова освіта” та 012 “Дошкільна освіта” , а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 011 “Освітні, педагогічні науки” та викладачі факультету.
🖍️Цікавою для студентів та аспірантів стала дискусія щодо актуальних питань розвитку педагогічної майстерності вихователя ДЗО/ вчителя ЗЗСО / викладача ЗВО в організації педагогічного спілкування та взаємодії умовах війни при реалізації змішаного навчання та формуванні освітнього середовища.
🖍️Позитивною стала бесіда за круглим столом Олександра Андрійовича з аспірантами, де молоді науковці змогли не лише почути поради щодо наукового пошуку, але й задати питання щодо тематики та змісту дисертаційних досліджень.
❤️❤️Щиро дякуємо професору Олександру Андрійовичу Лавріненку за цікаве спілкування та ІПООД НАПН України на чолі з професором Лук’яновою Ларисою Борисівною за багаторічну співпрацю.
💙💛Тримаємо спільно освітній фронт.
💙💛Разом до Перемоги!

Comments are closed