Проєкт «День кар’єри. Школа успішного випускника» 🎓 набирає обертів!

    Цього разу відбулася зустріч студентів ОП « Практична психологія» з випускницею кафедри практичної психології БИНДОЮ ЛІНОЮ ВОЛОДИМИРІВНОЮ, а нині психологинею Інклюзивного Ресурсного Центру №1 м.Чернівці, психологинею ГО «Особливі серед нас», членкинею Української Спілки Психотерапевтів.
    Сертифікований спеціаліст з використання діагностичних методик WISC-IV, CASD, PEP-3, Leiter-3; учасниця навчання та супервізійних лекцій з методики ранньої діагностики аутизму STAT та методики терапії RIT поділилася зі студентами власним досвідом щодо структури корекційної роботи з дітьми, які мають особливі освітні потреби.
    Ліна Володимирівна розповіла про свійпрофесійних шлях та роботу з особливими дітками, поділилася тим, як досягала професійного становлення, на які навики опиралася, будучи психологом-початківцем, а які навики формувала в процесі практичної діяльності.

Тож, мерщій приєднуйся до Асоціації випускників ЧНУ імені Юрія Федьковича. Для цього необхідно зайти на сайт Асоціації випускників ЧНУ на Facebook та заповнити анкету 📝

📌Також шукайте нас за хештегом

#GRADUATE_CNU_pedfac 🎓

#гордістьпедфаку

та пам’ятайте ☝️:

Випускник ЧНУ-це гордо, круто, перспективно ❤!

#педфак_ЧНУ #Асоціація випускників ЧНУ

 

Comments are closed