Розширюємо співпрацю зі стейкхолдерами

    Відбулося підписання договору про співпрацю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича в особі ректора Романа ПЕТРИШИНА та Міжнародної благодійної організації “Благодійний фонд “СОС Дитячі Містечка” Україна  в особі менеджерки у соціальній сфері в Чернівецькій області Анни БАБЕНКО.

    Учасниками зустрічі також були декан факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Тетяна ФЕДІРЧИК, доценти кафедри педагогіки та соціальної роботи Сергій КАРМАЛЮК та Тетяна РАВЛЮК, фахівець фонду Марія ЛАЗУРЕНКО.

   Під час спілкування обговорили важливість співпраці, зокрема й практичної підготовки студентів спеціальності 231 “Соціальна робота”, обґрунтували необхідність й можливість ефективно розвивати соціальну роботу в громадах.

   “Професія соціального працівника є дуже важливою, особливо на шляху деінституціалізації виховання освічених фахівців. Це запорука кращого майбутнього України та вступу в ЄС. Тому наша мета – все більша розбудова якісних соціальних послуг в громадах. І ми готові ділитися досвідом з молодими фахівцями”, – зазначила Анна Бабенко.

  Лише спільними зусиллями ми зможемо сприяти якісній професійній підготовці майбутніх фахівців соціальної роботи.

 

Comments are closed