Світ Сковороди у Всесвіті сучасного українця…

     2 грудня 2022 р. факультет педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім.Ю.Федьковича долучився до філософсько-мистецького дійства “СВІТ СКОВОРОДИ У ВСЕСВІТІ СУЧАСНОГО УКРАЇНЦЯ” приурочене 300-літтю від дня народження великого педагога-гуманіста. Захід відбувся в Чернівецькій обласній філармонії ім.Дмитра Гнатюка за ініціативи Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області.

     Дорогою Сковороди, у світ Сковориди, сторінками життя геніального мислителя світу, поета, філософа, музиканта, мандрівника, – повів нас філософсько-мистецький захід.

На дійстві були присутні представники крайової влади, вчителі, вихователі, працівники культури, викладачі та студенти нашого факультету.

    Приємно, що студенти: Бигар Віталія, Тимків Іванна, Токар Наталія, Семеген Віталіна, Аніта Мороз, Василь Чигрин, взяли активну участь у заході.

   Всі присутні спостерігали за діалогами Григорія Савича з майбутніми вчителями, прем’єрами виконання пісень на вірші Сковороди та свободолюбивими монологами про єдність, про нову “республіку, яка прийде на зміну царству темряви”.

     “Він йшов землею – й бачив Бога, і час летів невтримно, як вода… Хто і коли повторить ту дорогу, якою йшов колись СКОВОРОДА”…

Comments are closed